Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Θα πάμε στο Μαγεμένο Δάσος! Επιμένω!!!

ια παιδιά» Δημοτικό Θέατρο


Η Όπερα Δωματίου Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας και το γυναικείο φωνητικό σύνολο Female Echoes παρουσιάζουν τις παιδικές όπερες «Το μαγεμένο δάσος» της Κατερίνας Τσίτσα και «Μπρούντιμπαρ» του Ηans Krasa, στοΔημοτικό Θέατρο Κέρκυρας στις 10, 11 και 12 Μαΐου 2015.
Τα έργα θα παιχτούν με συνοδεία επαγγελματικού ενόργανου συνόλου υπό τη διεύθυνση της Έλλης Καρύδη. Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου τo φωνητικό σύνολο Female Echoes καθώς και η χορωδία του Ιονίου Ωδείου.

Μουσική διεύθυνση: Έλλη Καρύδη
Προετοιμασία σολίστ : Ρόζα Πουλημένου
Σκηνοθεσία: Χάρης Παπαεμμανουήλ
Κοστούμια: Πηνελόπη Μαμάλου

Παραστάσεις για το κοινό
Κυριακή 10 Μαΐου 12μμ. και 8.30μ.μ.

Παραστάσεις για σχολεία
Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Μαΐου, 10.30 π.μ

Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά
Υπεύθυνη εισιτηρίων Μαρία Μάζη

4 σχόλια:

 1. Μπράβο! Ωραία και ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Ας είναι σπόρος που θα φυτρώσει και θα ψηλώσει για να μας πάρει σε άλλα επίπεδα πολιτισμού, σε εποχές δύσκολες.
  Καλή επιτυχία!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στράτο αξίζει πραγματικά η προσπάθειά τους και κυρίως η Ψυχή μέσα απ αυτή! Ήταν υπέροχη παράσταση κι ενώ έμοιαζε ότι είναι για παιδιά, τελικώς είναι για παιδιά όλων των ηλικιών...

   Διαγραφή
 2. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε με αυτό το εξαίσιο αφιέρωμα! Θα ανταποδώσουμε όταν έρθετε να μας δείτε!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ενθουσιάστηκα για μια ακόμη φορά, και ξέρω ότι πάντα έχω να περιμένω τα Καλύτερα, αφού κάθε φορά βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη! Συγχαρητήρια!!!

   Διαγραφή